Bemiddeling Bollenstreek

Hoe werkt het? (doorverwijzers)

Wanneer u contact opneemt met Bemiddeling Bollenstreek, noteren we de gegevens van de partijen die met elkaar in conflict zijn. Vervolgens nemen we contact met hen op om het probleem te inventariseren en hen uit te nodigen voor een afzonderlijk of gezamenlijk gesprek. Dat kan bij ons op kantoor in Sassenheim zijn, maar ook bij u op kantoor of op een andere locatie.

Bereiken partijen tijdens het gesprek of de gesprekken overeenstemming op een of meerdere punten, dan legt de mediator deze vast in een vaststellingsovereenkomst, die door partijen wordt ondertekend. Met toestemming van partijen brengt de mediator u van de uitkomst op de hoogte.

De gemiddelde duur van een bemiddelingstraject bedraagt 1 à 3 gesprekken. U ontvangt een factuur voor de gemaakte uren, of we sluiten met u een contract af waarbij u een aantal gesprekken per jaar koopt of een vast bedrag per casus betaalt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons via info@bemiddelingbollenstreek.nl of telefoonnummer 0252 729787. Wij horen graag wat uw wensen zijn.